Új tanulmány indul: Hazugság helyett Igazság

Új Szeresd Nagyon Istent Bibliatanulmány indul!
Szeretettel hívunk, hogy tanulmányozz ismét a Szeresd Nagyon Istent online női bibliatanulmányozó szolgálattal!
Új tanulmányunk címe: Hazugság helyett Igazság
Kezdés: 2024. május 20. (hétfő)
Befejezés: 2024. június 30. vasárnap)
Tanulmányi idő: 6 hét
„Barátom, van, hogy te is a hazugságot hiszed el Isten Igazsága helyett? Előfordul, hogy a múlt bukásai és kihagyott lehetőségei megrabolnak attól, hogy élvezd az életet, amit Isten ma ad neked? Az Éden-kert óta küszködünk az igazság és hamisság kérdésével. Ebben a tanulmányban az a célunk, hogy Isten Igéjének segítségével leleplezzük azt a sok általános hazugságot, amiben hiszünk, és minden egyes hazugság ellen megtanuljunk harcolni Isten Igazságával. Miért? Mert tudjuk, hogy Isten Igéje igaz, és csak abban találhatjuk meg a szabadságot, amire lelkünk annyira vágyik.” (Idézet a Hazugság helyett Igazság című tanulmányi naplónkból.)
TANULMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK:
1. Facebook csoportok:
– Nagycsoport – Ez a csoport heti 5 igeverset tanulmányoz, a tanulmány teljes anyagán végighalad napról-napra. Vezetője: Jolika
– Közepes csoport (hagyományos) – Ebben a csoportban heti 3 igeverset lehet együtt tanulmányozni, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Margó
– Közbenjáró feleségek csoportja – Ebbe a csoportba olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik a bibliatanulmányozás mellett egy közösségben szeretnének imádkozni férjük megtéréséért. Ebben a csoportban is heti 3 igevers tanulmányozására van lehetőség, hétfőn, szerdán és pénteken.
Vezetője: Dominika
2. Élő közös bibliatanulmányozásra is lesz lehetőség a tanulmány ideje alatt, amelyről hamarosan tájékoztatunk titeket.
3. E-mail csoport:
A tanulmány anyagait minden résztvevő e-mailben kapja meg, így ez a csoport kiváló lehetőség azok számára, akik közösségi oldalaktól független tanulmányozási módot keresnek.
Jelentkezés: szni.hu@gmail.com
4. Egyéni tanulmányozás:
Egyénileg is van lehetőség tanulmányozni. A tanulmány anyaga letölthető a honlapunkról, illetve az alább megjelölt felületeken minden nap megjelenik az aznapi áhítat és/vagy az aznapi kiemelt igeverset tartalmazó kép.
Facebook oldalunk – Facebook/szeresdnagyonistent
Instagram – Instagram/szeresdnagyonistent — rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
Pinteres – Pinterest/szeresdnagyonistent — rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
YouVersion – http://bible.com/r/38G
Csatlakozz hozzánk online és elolvashatod a kapcsolódó blogbejegyzéseket, áhítatokat és közösségre is találhatsz más nőkkel, akikkel együtt bátorodhatsz Isten Igéjének közös tanulmányozása által.
Szeretettel várunk!
A Szeresd Nagyon Istent csapata

kapcsolódó bibliatanulmányozás

Értesülni szeretnék a legújabb bejegyzésekről

legfrissebb