Új tanulmány indul: A legnagyobb ajándék

Új Szeresd Nagyon Istent Bibliatanulmány indul!
Szeretettel hívunk, hogy tanulmányozz ismét a Szeresd Nagyon Istent online női bibliatanulmányozó szolgálattal!
Új tanulmányunk címe: A legnagyobb ajándék
Kezdés: 2023. november 6. (hétfő)
Befejezés: 2023. december 17. (vasárnap)
Tanulmányi idő: 6 hét
„Minden karacsonykor útra kelsz megkeresni a tökéletes ajándékokat a szeretteidnek, remélve, hogy a nagylelkűségednek hála úgy érzik majd, szeretik, látják, elismerik őket, hogy gondoskodnak róluk. Talán minden évben abban reménykedsz, hogy te is megkapod a tökéletes ajándékot. De mi van akkor, ha a tökéletes ajándék már a miénk? Mi van, ha már most azt érezhetjük, hogy szeretnek, látnak, elismernek minket, hogy gondoskodnak rólunk; mindezt az Egy által, aki ezt az Ajándékot adta nekünk?
„Minden jó dolog és tökéletes ajándék felülről jön, attól, aki az égitestek Teremtője. Ő mindig ugyanaz, és nem változik—nem úgy, mint az égitestek fénye.”– Jakab 1:17
Jézus Krisztus a tökéletes ajándék! Isten a tökéletes ajándékot adta nekünk Jézusban, és az Ő születését ünnepeljük karácsonykor. Általa szabadok lehetünk a bűntől és a haláltól, és miénk lehet a reménység, a hit, az öröm és a békesség.” (Idézet A legnagyobb ajándék című tanulmányi naplónkból.)
TANULMÁNYOZÁSI LEHETŐSÉGEK:
1. Facebook csoportok:
– Nagycsoport – Ez a csoport heti 5 igeverset tanulmányoz, a tanulmány teljes anyagán végighalad napról-napra. Vezetője: Jolika
– Közepes csoport (hagyományos) – Ebben a csoportban heti 3 igeverset lehet együtt tanulmányozni, hétfőn, szerdán és pénteken. Vezetője: Margó
– Közbenjáró feleségek csoportja – Ebbe a csoportba olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akik a bibliatanulmányozás mellett egy közösségben szeretnének imádkozni férjük megtéréséért. Ebben a csoportban is heti 3 igevers tanulmányozására van lehetőség, hétfőn, szerdán és pénteken.
Vezetője: Adrienn
2. Élő közös bibliatanulmányozásra is lesz lehetőség a tanulmány ideje alatt, amelyről hamarosan tájékoztatunk titeket.
3. E-mail csoport:
A tanulmány anyagait minden résztvevő e-mailben kapja meg, így ez a csoport kiváló lehetőség azok számára, akik közösségi oldalaktól független tanulmányozási módot keresnek.
Jelentkezés: [email protected]
4. Egyéni tanulmányozás:
Egyénileg is van lehetőség tanulmányozni. A tanulmány anyaga letölthető a honlapunkról, illetve az alább megjelölt felületeken minden nap megjelenik az aznapi áhítat és/vagy az aznapi kiemelt igeverset tartalmazó kép.
– Facebook oldalunk – Facebook/szeresdnagyonistent
– Instagram – Instagram/szeresdnagyonistent — rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
– Pinterest –  Pinterest/szeresdnagyonistent — rövidebb, képes, kivonatos közvetítése a tanulmányainknak
YouVersion – az alkalmazáson belül ki lehet keresni a tanulmányt a neve alapján
Csatlakozz hathetes bibliatanulmányunkhoz a naplót tanulmányozva, valamelyik online csoportban, vagy a blogon! Rendelkezésedre áll a szerdai és pénteki blogbejegyzés, a napi áhítatok gondosan előkészített üzenetei, valamint egy szerető szívű közösség, akik támogatnak az úton, miközben felfedezzük a legnagyobb ajándékot és a legnagyobb ajándékozót.
Szeretettel várunk!
A Szeresd Nagyon Istent csapata

kapcsolódó bibliatanulmányozás

Értesülni szeretnék a legújabb bejegyzésekről

legfrissebb